Het logo van kmweb
 

small

home

work

pro

ruimte
400 mb
750 mb
1000 mb
1250 mb
data
10 gb
20 gb
25 gb
30 gb
php
mysql
e-mail
 
€ 0,99
  meer info
€ 1.95
  meer info
€ 3.99
  meer info
€ 4.95
  meer info

Mijn KMweb

Login
Bestellen
Support


Hosting

Bij KMweb is het al vanaf 0,99 Euro per maand mogelijk om webruimte te huren op een van onze servers, die u kunt gebruiken voor het plaatsen van uw website en voor e-mail. We bieden complete all-in hostingpakketten, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan.

Elk hostingpakket wordt standaard geleverd met een uitgebreid online Control Panel, waarmee u op een gemakkelijke en snelle manier de instellingen van uw hostingpakket kunt beheren. Zo kunt u met een klik op de muis statistieken bekijken, e-mail adressen aanmaken, MySQL databases beheren en uw bestanden van uw website wijzigen.

KMweb biedt de unieke mogelijkheid om - zonder extra kosten - meerdere domeinnamen te koppelen aan één hostingpakket. Zo kunt u uw website onder meerdere domeinnamen bereikbaar laten zijn, of kunt u zelfs een hostingpakket opdelen zodat elke domeinnaam een aparte website heeft. Tevens kunt u voor alle domeinamen e-mail adressen en FTP accounts aanmaken, en statistieken bekijken.
 
Over KMweb          AV en Privacy          Netwerk          Sitemap          Contact          Nieuwsarchief