Het logo van kmweb
 

small

home

work

pro

ruimte
400 mb
750 mb
1000 mb
1250 mb
data
10 gb
20 gb
25 gb
30 gb
php
mysql
e-mail
 
€ 0,99
  meer info
€ 1.95
  meer info
€ 3.99
  meer info
€ 4.95
  meer info

Mijn KMweb

Login
Bestellen
Support


Over KMweb

KMweb levert sinds Februari 2006 webhosting en domeinregistratie diensten aan voornamelijk particulieren en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarbij onderscheidt KMweb zich van andere hostingbedrijven door deze diensten tegen een scherpe prijs aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en service.

De pijlers van onze dienstverlening:

  • KMweb heeft gekozen voor de meest betrouwbare en geavanceerde apparatuur, servers en netwerk, waardoor we in staat zijn een kwalitatief hoogwaardige dienst te leveren.

  • We bieden complete all-in hostingpakketten, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan. Met ons Control Panel - dat standaard bij elk hostingpakket wordt geleverd - bent u zelf in volledige controle over alle instellingen van uw hostingpakket.

  • U kunt op aanvraag ook uw eigen webhosting pakket samenstellen.

  • We zijn flexibel en denken graag met onze klanten mee om hun aanwezigheid op het internet tot een succes te maken.

  • KMweb is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf. Hierdoor is de continuïteit van onze dienstverlening gewaarborgd.
KMweb is een jong doch ervaren hostingbedrijf met ambities, voor wie tevredenheid van haar klanten het belangrijkst is. We hopen binnenkort ook u te mogen begroeten en dienen als tevreden klant.
 
Over KMweb          AV en Privacy          Netwerk          Sitemap          Contact          Nieuwsarchief